Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaZillertal

Zillertal (1)

Zillertal este o vale de 50 kilometri lungime situata in Tirol, Austria.  Aceasta  este impartita in patru reguni:  Erste Ferienregion - Schlitters - Aschau im Zillertal, Zillertal Arena - Zell am Ziller - Haizenberg - Gerlos – Königsleiten, Mayrhofen si Hintertux – Finkenberg. Zillertal ofera 5 statiuni de schi, inclusiv statiunea de schi din Austria Hintertuxer Gletscher care functioneaza pe tot parcursul anului. Zillertal este un paradis veritabil pentru fanii sporturilor de iarnă. Pornind de la 630 ascensoare, toate moderne, situate pana la 3.250 m altitudine, unde partiile de schi excelente garanteaza zapada pentru o buna perioada din an.

 

Exista aproximativ 625 kilometri de partii de schi pentru toate gradele de competenta, de la partii abrupte provocatoare si trasee, pana la partii mai usoare numai bune pentru toata familia. Biletul este astfel realizat, incat prin achizitia unuia aveti acces la toate celelalte partii din cele patru zone, astfel aveti sansa de a incerca ceva diferit in fiecare zi, in functie de gradul de dificultate al partiei pe care il doriti.   Parcurile de distractie, cursurile de curse permanente si gradinitele de schi isi asteapta clientii, totul alaturi de o multime de cabane de schi confortabile si restaurante montane situate magnific cu terase la soare.

 

In afara de schi va puteti bucura de sanius, patinaj, dar si de multe alte sporturi de iarna. Marele avantaj al Zillertal este infrastructura bine dezvoltata. Cu masina ajungeti aici foarte usor prin autostrada A12. Sau puteti zbura panala Innbruck sau Munic si de acolo luati trenul. Va recomandam sa va alegeti cazarea in satele din zona, cum ar fi Aschau, Mayrhofen sau Gerlos. In aceste sate exista statiuni de schi si nu este greu de  ajuns acolo cu autobuzul sau cu trenul.

Sejur Austria, Gasthof Mitterhof 3* - Gerlos/Zillertal Arena - in 2015/2016

Gasthof Mitterhof 3* - Gerlos/Zillertal Arena www.mitterhof-gerlos.at  …
de la 1150 euro/apartament/sejur Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaZillertal
Scroll to Top