Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaZell am See

Zell am See (3)

In nici o alta parte a Austriei nu s-au adunat impreuna atat de multe caracteristici frumoase cum  sunt in Zell am See-Kaprun. Combinatia de ghetari, munti si lacuri face aceasta regiune din Landul Salzburg absolut unica. Ansamblul peisajului alpin le ofera celor activi, familiilor, cat si celor care cauta relaxare o multime de aventuri. Gama este diversa, cuprinzand drumetii si ciclism, toate formele de sporturi nautice pe lacul Zell, zborul cu parapanta cu o vedere la 3000 metri spre varful Hohe Tauern, precum si runda de golf pe unul dintre cele mai frumoase terenuri din Alpi.

 

Exista o multime de provocari pentru cei care prefera sa mearga in drumetii si alpinisti, existand o intindere de aproximativ 400 kilometri de trasee montane de la ghetar pana la lacul Zell, culmi accesibile pe jos sau cu telecabina. Teleferice exclusive create de Porsche urca excursionistii din valea la Schmittenhöhe, la o altitudine de 2000m. La summit-ul organizat in zona,  reteaua de drumetii la o mare altitudine  este intotdeauna insotita de peisajul impresionant din varf. Excursionisii pot experiment din plin lumea muntilor si ghetarilor prin tururi ghidate cu ghizii montani locali, si poate chiar se pot bucura de prima experienta pe un varf de 3000 metri.

 

Fie preferati sa cuceriti inaltimile muntilor pe o bicicleta, sau mai degraba vreti sa va plimbati impreuna cu familia pe indelete in jurul lacului Zell, exista cate ceva potrivit pentru toti, indiferent de preferinte. Printre cele mai importante drumuri pentru biciclisti sunt cele trei desemnate din Kitzsteinhorn. Apoi, exista Maiskogel care este locul perfect pentru biciclisti in amonte. Sezonul de schi din Zell am See-Kaprun incepe la inceputul toamnei si se extinde pana la sfarsitul primaverii, pe ghetarul Kitzsteinhorn putandu-se schia si practica snowboard pe pante acoperite cu zapada timp de zece luni pe an.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaZell am See
Scroll to Top