Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaKizbuhel

Kitzbuhel (0)

Unul dintre cele mai faimoase nume atunci cand te gandesti la o vacanta cu schi din plin este Kitzbühel, un complex atractiv cu o reputatie de lunga durata, recunoscut ca  fiind una dintre cele mai mari si cele mai bune zone de schi din Austria. Munti celebri, cum ar fi Hahnenkamm si Kitzbüheler Horn se ridica in jurul cladirilor traditionale in stil tirolez, care alcatuiesc cea mai mare parte a oraselului. Desi numele orasului este  practic sinonim cu schi-ul, primele utiliaje au ajuns aici la inceputul anilor 1880, iar  istoria Kitzbühel dateaza cu cateva milenii inainte de aparitia sporturilor de iarna.

 

Astazi, ca una dintre cele mai joase zone de schi din Alpi, statiunea este adesea citata ca fiind printre primele statiuni care ar putea avea face fata intr-o era a sporturilor de iarna, in cazul in care incalzirea globala continua sa avanseze.  Cu aceasta reputatie in minte, statiunea detine ascensoare care fac accesarea celor mai mari pante mult mai mult facila, dar si diferite facilitati la baza, cum ar fi un centru de sport si un cazinou. Kitzbühel este, de asemenea, locul de desfasurare a curselor din Cupa Mondiala Hahnenkamm  la sfarsitul lunii ianuarie in fiecare an. Evenimentul este unul dintre cele mai mari curse de schi anuale clasice, care atrage mai mult de 50.000 de fani, ceea ce il  face cel mai mare eveniment anual sportiv din Austria.

 

Zona intinsa de schi din Kitzbuhel are de oferit o multime de partii care satisfac toate gusturile, de la pante blande, pana la unele dintre cele mai dificile piste care necesita ajutorul ghizilor. Sezonul din Kitzbühel, in general, incepe de la mijlocul lunii decembrie pana la mijlocul lunii aprilie, si desi altitudinea scazuta poate duce uneori la o lipsa de ninsoare in timpul sezonului, partiile sunt dotate cu tunuri de zapada, care sunt puse in functie atunci cand este nevoie.

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaKizbuhel
Scroll to Top