Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaInnsbruck

Innsbruck (2)

Innsbruck, statiunea cunoscuta ca fiind, nu numai capitala Tirolului, de asemenea si capitala Alpilor, ofera o propunere unica pentru vacanta de iarna. Innsbruck este un oras istoric si vibrant cu sute de magazine, restaurante si numeroase alte atractii pe tot parcursul anului. In plus, proximitatea fata de aeroportul Innsbruck, inseamna ca puteti ajunge pe partie intr-o ora de la aterizare. Si apoi exista schi-ul in sine. Exista noua zone de schi separate pentru a fi explorate in zona statiunii de schi Innsbruck, toate fiind incluse pe un singur skipass, care presupune, de asemenea, serviciul de autobuze intre oras si pante. 

 

Toate  pentru un pret surprinzator de rezonabil. Avantajul de a avea noua zone de schi pe acelasi schipass este ca schiori pot opta pentru zona unde zapada este cea mai buna la momentul respectiv.  Realitatea este ca, in ciuda faimei ei ca un element cheie in istoria sporturilor de iarna, Innsbruck este de fapt mai ocupata in timpul verii mai mult decat iarna, ceea ce inseamna ca preturile scad de fapt, in lunile de iarna, scenariul invers pentru cele mai multe statiuni de schi. Semnificatia Innsbruck in lumea schi-ului nu poate fi subestimata.

 

Gazda doua ori a Jocurilor Olimpice de Iarna din 1964 și 1976, acesta a devenit, de asemenea, primul oras care a gazduit Jocurile Olimpice de iarna de trei ori, atunci cand a organizat primul Jocurile Olimpice de iarna pentru tineret din lume in 2012. Ca si atractii in zona, din punct de vedere istoric, mandria si bucuria celor din Innsbruck este cladirea gotia Hofkirche, una dintre cele mai frumoase biserici regale din Europa. Atractia principala a locului este sarcofagul gol al imparatului Maximilian I, o capodopera de sculptura din perioada Germaniei renascentiste, elaborat sculptata din marmura neagra.

Ski Austria Innsbruck, Hotel Sailer 4*, 7 nopti/8 zile, 369 euro/persoana

Innsbruck Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o…
369 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Ski Austria Innsbruck, Alphotel Innsbruck 4*, 7 nopti/8 zile, 329 euro/persoana

Innsbruck Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o…
329 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaVacante/SejururiAustriaInnsbruck
Scroll to Top