Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere Mediterana de Vest

Croaziere Mediterana de Vest (2)

De la ruinele antice ale Romei, la arhitectura iconoclasta de la Barcelona, Marea Mediterana de Vest a inspirat mari artisti ai lumii timp de secole. Acum este randul vostru. Simtiti mirosul de lavanda de-a lungul unui drum de tara in Provence sau dansati pe ritmuril flamenco din Palma de Mallorca. Poate ca gustul  usor al uleiul de masline, fructele cultivate pe terasele abrupte ale Cinque Terre va vor capta imaginatia, sau poate ca va fi o plimbare romantica cu gondola prin canalele din Venetia. Din satele fermecatoare ale peisajului rural toscan la promenadele stralucitoare de pe Riviera Franceza,lasati-va purtat de simturi. Mediterana de Vest este una dintre cele mai diverse regiuni de croaziera.

 

Impartita intre doua continente, Europa si Africa, regiunea include lucrarile artistice din Italia, Franta si Spania si cultura araba din Maroc si Tunisia. Itinerarul este ideal pentru iubitorii de arta si de istorie care, de asemenea, doresc sa exploreze obiective turistice, plaje, cafenele si magazine de tip boutique. Nu ratati anumite obiective cheie, cum ar fi Las Ramblas din Barcelona, o excursie de o zi la Capri de la Napoli sau Sorrento, sau o excursie la satele vinicole din mediul rural francez. Dintre toate regiunile de croaziera din Europa, Marea Mediterana de Vest ofera din plin cele mai multe: arta si cultura, surfing si nisip, cafenele  si cumparaturi de tip boutique. Aceasta cuprinde cea mai buna varietate de obiective, atractii si activitati.

 

Itinerariile care navigheaza Vestul Mediteranei sublinia in mod obisnuit porturile de escala in Spania, Franta si Italia, cu cateva ocoluri interesante de-a lungul drum. Acestea ar putea include, de asemenea, opriri in Portugalia, in primul rand la Lisabona, Insulele Canare, Maroc (Casablanca si Tanger), Tunis (La Goulette), Monte Carlo si Gibralter. In cadrul acestor alegeri, porturile de escala reale variaza,  si pot include totul, de la orasele chic din Franta la muzeu in aer liber din Italia, Florenta. Deoarece valoarea monedei euro poate fluctua salbatic in raport cu dolarul american, poate fi mult mai ieftina o croaziera in Europa decat o excursie pe uscat.

 

Croaziera MSC Preziosa - Mediterana de Vest, 7 nopti/8 zile, de la 149 euro

EURO/ PERSOANA Data imbarcare Port imbarcare/ debarcare Nr.…
de la 149 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Croaziera MSC Preziosa - Mediterana de Vest, 7 nopti/ 8 zile, de la 229 euro

EURO/ PERSOANA Cod croaziera Data imbarcare Port imbarcare/…
de la 229 euro/persoana Citeşte mai departe ...

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere Mediterana de Vest
Scroll to Top