Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere Marea Rosie

Croaziere Marea Rosie (0)

Marea Rosie este cunoscuta la nivel mondial pentru apele sale albastre limpezi, plajele curate si abundenta vietii subacvatice.  Aceasta regiune mica, inconjurata de Egipt, Israel si Iordania, a crescut in popularitate in ultimii ani, atragandu-i pe cei care cauta o combinatie  de istorie, sporturi nautice si relaxare. In timpul unei croziere cele mai multe itinerarii asigura o sedere peste noapte in port, ceea ce permite o multime de timp pentru a calatori in interior sau chiar a sta in apropierea punctelor de interes, cum ar fi Valea Regilor, pe malul de vest al raului Nil de la Luxor.

 

Se crede ca Marea Rosie  a fost numit dupa maiestuoasele lanturi muntoase rosii care inconjoara malurile sale, desi exista si alte variante conform careia totul de datoreaza fenomeneleor ciudate care au loc o data la cativa ani, cand alge plutitoare rare dau o tenta brun-roscata. Marea Rosie este habitatul a peste 1000 specii de nevertebrate si 200 de corali moi si tari, dintre cele cateva specii de vertebrate existand peste 300 de tipuri de rechini. Acesta este al doilea cel mai sarat corp de apa in lume. Punctul cel mai nordic din Marea Rosie este Peninsula Sinai si se intinde peste o mie de mile sud de Oceanul Indian, intre Djibouti si Yemen.

 

Marea Rosie a fost mult timp folosit ca o autostrada intre Est si Vest, facilitand comertul intre mai multe tari. Tarile riverane de pe continentul african includ Djibouti, Egipt, Eritreea si Sudan. Pe continentul asiatic, Israel, Iordania, Arabia Saudita si Yemen reprezinta frontiera malurilor sale. De la statiunile  El Gouna, Hurghada Eliat, la scufundarile spectaculoase din Dahab si Sharm el Sheikh, Marea Rosie ofera cate ceva pentru fiecare calator. Intr-o croaziera pe Marea Rosie aveti sansa de a explora site-uri  aproape neatinse din Marsa Alam & Lahami Bay in sudul Marii Rosii, face snorkeling prin apele curate de pe malul Makadi Bay, sau de a merge intr-un safari.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere Marea Rosie
Scroll to Top