Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere Europa de Nord

Croaziere Fiordurile Norvegiei (0)

Croazierele pe fiordurile norvegiene reunesc confortul si frumusete naturala care iti taie respiratia pentru o experienta de neuitat. Cu unele dintre cele mai uimitoare peisaje din lume, fiordurile norvegiene dispun de o tacere frumoasa care aduce o liniste pasnica de negasit  nicaieri altundeva in lume. In fiecare zi este ceva nou de vazut, de la munti de zapada si ape linistite pana la dealuri verzi si sate mici. Cu atat de multe pentru a vazut, exista o selectie de croaziere speciale pe fiordurile Norvegiei, astfel incat sa puteti adapta experienta, in functie de ceea ce doriti sa vedeti.

 

Scopul  este de a face fiecare  croaziera cat mai flexibil posibila cu o gama de excursii optionale pentru cei care au si alte obiective pe lista.  Croaziere Fjord  va vor uimi cu peisajele spectaculoase si obiective turistice unice, deoarece o croaziera pe fiordurile norvegiene este o experienta nemaintalnita. Calatorind de-a lungul coastei de vest a Norvegiei peisajului variaza de la pitoresc pana la peisaje care va vor lasa fara cuvinte. Pregatiti-va sa fiti captivati de peisajul care insoteste aceste fiorduri de adancime; intrari inguste care au fost taiate prin activitatea de milioane de ani a ghetarilor vechi.

 

Frumosul oras Oslo este punctul de legatura spre fiordurile de vest, in timp ce se navigheaza spre orase precum Bergen, Geiranger, Stavanger si Alesund. Veti fi socati  cat de aproape se poate ajunge la aceste margini de roci naturale de pe croaziere fiordurilor norvegiene.Croaziere fiordurile Norvegiei sunt facute pentru iubitorii de natura. In plus in afara de fiorduri, veti avea , de asemenea, ocazia de a vedea de aprope flora si fauna. Norvegia are pasari colorate si rare, cum ar fi Puffin, alb-aripi Redstart, Arctic Loon si Waldrapp printre altele. Puteti vedea chiar si balene, delfini bruni sau sigili. Probabil cel mai bun lucru din toate sunt oamenii de Norvegia, care sunt mereu calzi si prietenosi cu turistii care vin sa viziteze tara lor incredibila.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere Europa de Nord
Scroll to Top