Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere din Constanta

Croaziere Constanta (0)

Romania se numara printre tarile cu cea mai mare diversitate turistica din Europa, iar orasul Constanta, nu este numai cel mai mare port maritim din tara, ci este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoral si in acelasi timp cel mai important port destinat croazierelor de la Marea Neagra.

Istoricul Constantei ca si port de imbarcare pentrucroaziere incepe acum 2 ani, cand una dintre navele MSC (MSC Armonia) a coborat ancora pentru prima data in localitatea de pe litoral.

Din anul 2015 Constanta este atat port de imbarcare, cat si port de debarcare pentru croazierele MSC, fiind disponibila chiar si o oferta cu plecare din Constanta si retur tot in Constanta (oferta foarte convenabila pentru pasagerii din Romania) - motiv pentru care locurile au fost rezervate intr-un timp foarte scurt.

In ceea ce priveste atractiile locale, vechiul centrul al orasului  merita cu siguranta o vizita, aici gansindu-se ruine arheologice din vremea vechiului Tomis (colonie greaca), vestigii ale culturii romane, cladiri istorice, fatade, si moschei. In zona rurala inconjuratoare exista sate traditionale, podgorii, monumente antice, si un paradis pentru iubiti de pasari unde se gasesc, specii extrem de diverse. Toate acesta, impreuna cu vilele si hoteluri construite in secolul al XIX-lea, fac din Constanta un centru cultural si economic important. Unele puncte centrale de interes includ Piata Ovidiu, construita in 1887, unde pe o distanta de 91 de mp se gasesc mozaicuri romane colorate construite spre sfarsitul a IV-lea,  vestigii arheologice de ateliere de lucru, depozite si magazine, precum si celebrele bai publice romane.

Apoi, exista Farul Genovez, construit pentru a onora comerciantii genovezi ce au stabilit o comunitate comerciala infloritoare in Constanta, in secolul al XIII-lea. Exista, de asemenea, muzee ce merita vizitate, cum ar fi cel de Arta Populara, cu obiecte de uz casnic, care evidentiaza modul de viata in diferitele regiuni ale tarii, precum si Muzeul National de Istorie si Arheologie care afiseaza o colectie impresionanta de artefacte grecesti si  romane. Exista si un acvariu si un delfinariu, ambele populare printre vizitatorii de toate varstele. Nu ratati o  vizita la restaurantele in aer liber, un punct forte al litoralului.

 

Contact

0746.067.207

0758.075.997

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Inscriere Newsletter

* indicates required
 

Briant Social

Galerie foto

Despre noi

Ne definim ca o agentie de turism full-service, ce ofera atat servicii pentru companii, cat si servicii de business travel sau incoming. 

Telefon: 0746.067.207 ; 0758.075.997
Fax:     021.210.12.84
Email:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Sediul nostru:

Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor nr. 274

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: inchis

Sunteți aici: AcasaCroaziereCroaziere din Constanta
Scroll to Top